Chalet Faro Durbuy

Op zoek naar een vakantiewoning met wellness in de Ardennen?

Vakantiehuis huren in Durbuy met sauna en poolhouse met jacuzzi naast het zwembad

Jezelf nu en dan eens in de watten leggen zorgt ervoor dat stress van je afglijdt en je tot rust komt. Neem dus regelmatig gas terug en ontdek dat balans in jouw leven echt bijdraagt aan een betere gezondheid, energie & geluk. In de tuin van Chalet Faro Durbuy kan u heerlijk genieten van de warmte van de panoramische barrelsauna en het uitzicht over de omgeving. Of bent u op zoek naar een vakantiehuis met spa in Durbuy? Ook dan zal het poolhouse van chaletfaro met whirlpool en lounge u zeker kunnen bekoren. Bij regenweer kan u nog steeds relaxen in het overdekte bubbelbad of tot rust komen in de sauna of in de loungezetels. Het verwarmde zwembad (25°C op voorwaarde dat de buitentemperatuur meer dan 15°C bedraagt) is beschikbaar vanaf 1 mei tem 30 september. De jacuzzi is het ganse jaar door beschikbaar met een temperatuur van 36°C.

Wellness by night

Ook tijdens de donkere (winter)avonden kan u in Chalet Faro heerlijk tot rust komen in de saunabarrel of relaxen in de spa. De sfeervolle ledverlichting dompelt u onder in de magie van de nacht. Droom helemaal weg naar een wereld van pure verwennerij met onvergetelijke wellnesservaringen. Een stevige portie me-time zal u een flinke dosis energie geven en maakt u bovendien gelukkiger! Relieve tension. Repair your body. Relax your mind.

Vakantiehuis huren met sauna en buitendouche in de Belgische Ardennen

Unieke ervaring in de panoramische barrelsauna

Wie zweert bij de Finse saunatraditie heeft ongetwijfeld een zwak voor onze panoramische saunabarrel. Net zoals de authentieke Finse saunahutten staat de barrelsauna zomer en winter buiten in de tuin van Chalet Faro Durbuy. Dat maakt de ervaring nog intenser. Het is immers een kleine stap om na een hete saunabeurt af te koelen onder de buitendouche (1 mei - 30 sept), in de vrieskou te lopen of in de zomer een duik te nemen in het zwembad. Door het grote venster kan u heerlijk genieten van het zicht op Chalet Faro Durbuy, terwijl uw lichaam en geest door de warmte volledig tot rust komen. De barrelsauna met een diameter van 2,14m biedt plaats aan 2 (liggend) tot 6 (zittend) saunaliefhebbers.

Een vakantiehuis met jacuzzi huren in Durbuy

Een chalet huren in de Ardennen met whirlpool

Hoog tijd om even je batterijen terug op te laden? Geniet dan van hemelse verwendagen in jouw privé zenparadijs van Chalet Faro. In de jacuzzi kunnen de gasten heerlijk kunnen genieten van het borrelende water. De verschillende jets van de spa zorgen ervoor dat al uw spieren gemasseerd worden, zodat u helemaal ontspannen bent na uw sessie in het bubbelbad. 's Avonds zorgt de ledverlichting van het poolhouse en de whirlpool voor een bijzondere sfeer.

Vuurkorf, terras met grote tuintafel en BBQ

Vuurschalen geven een bijzondere warmte en sfeer aan de tuin als ze branden. Uw avond in Chalet Faro Durbuy wordt nog gezelliger als u kan luisteren naar de verhalen van familie en vrienden naast een knapperend vuurtje. Of misschien speelt er iemand gitaar en wordt er samen een liedje gezongen? Dit zorgt zeker voor onvergetelijke avonden. 

Na een heerlijke dag in de bossen rond Durbuy kan u  in Chalet Faro proeven van het echte barbecueleven. BBQ is een lifestyle en niet gewoon een manier van koken. De houtskool zorgt voor een pure smaak, de grill voor de fijne afwerking!

Wellness 3D-project

De foto's hieronder geven een beeld van het voorbereidende 3D project van de wellness in de tuin van Chalet Faro Durbuy.