Chalet Faro Durbuy

Nieuwe eigenaars verwennen u in de wellness van Chalet Faro Durbuy

Vakantiehuis te huur met ruime sauna, jacuzzi, vuurschaal en BBQ

De nieuwe eigenaars van "Chalet Basic", nu omgedoopt tot "Chalet Faro", leggen u graag in de watten. Chaletfarodurbuy kan vanaf 9 augustus 2019 tot 16 september 2019 gehuurd worden met binnensauna, spa, BBQ en outside fireplace.

Ontspannen in de ruime binnensauna

Vakantiewoning in de Ardennen huren met binnensauna (9 aug - 16 sept 2019)

Een sauna nemen staat gelijk met ontspannen. Het is een manier om je lichaam met behulp van natuurlijke elementen te verwennen: de deugddoende warmte of de heerlijke aroma’s van etherische oliën, die je samen met de stoom inademt.

De binnensauna wordt vervangen door een panoramische barrelsauna vanaf 18 oktober 2019.

Een vakantiehuis met jacuzzi huren in Durbuy

Een chalet huren in de Ardennen met whirlpool (vanaf 9 augustus 2019)

In de eerste week van augustus wordt de jacuzzi geïnstalleerd zodat de gasten heerlijk kunnen genieten van het borrelende water in de tuin van de chalet. De spa werkt niet alleen met bubbels, maar ook met waterstralen. De verschillende jets van de jacuzzi zorgen ervoor dat al uw spieren gemasseerd worden, zodat u helemaal ontspannen bent na uw sessie in het bubbelbad. 's Avonds zorgt de ledverlichting van de whirlpool voor een bijzondere sfeer.

Vuurschaal, terras met grote tuintafel en BBQ

Vuurschalen geven een bijzondere warmte en sfeer aan de tuin als ze branden. Uw avond in Chalet Faro Durbuy wordt nog gezelliger als u kan luisteren naar de verhalen van familie en vrienden naast een knapperend vuurtje. Of misschien speelt er iemand gitaar en wordt er samen een liedje gezongen? Dit zorgt zeker voor onvergetelijke avonden. 

Na een heerlijke dag in de bossen rond Durbuy kan u  in Chalet Faro proeven van het echte barbecueleven. BBQ is een lifestyle en niet gewoon een manier van koken. De houtskool zorgt voor een pure smaak, de grill voor de fijne afwerking!

De foto's hieronder geven een beeld van de fireplace in werkelijkheid en van het voorbereidende 3D project.

Op zoek naar een vakantiewoning met wellness in de Ardennen?

Chalet Faro beschikt vanaf 18 okt. '19 over een panoramische buitensauna en een poolhouse met jacuzzi naast het zwembad .

Vanaf 18 oktober kan u in de tuin van Chalet Faro Durbuy heerlijk genieten van de warmte van de panoramische buitensauna en het uitzicht over de omgeving. Na de sauna koelt u af onder de buitendouche. Of bent u op zoek naar een vakantiehuis met spa in Durbuy? Ook dan zal het poolhouse van chaletfaro met whirlpool en lounge u zeker kunnen bekoren. Bij regenweer kan u nog steeds relaxen in het overdekte bubbelbad of tot rust komen in de sauna of in de loungezetels. Het verwarmde zwembad (25°C op voorwaarde dat de buitentemperatuur meer dan 15°C bedraagt) is beschikbaar vanaf 1 mei tem 30 september. De jacuzzi is het ganse jaar door beschikbaar met een temperatuur van 37°C.

Unieke ervaring in de panoramische barrelsauna

Vanaf 18 oktober 2019 beschikbaar

Wie zweert bij de Finse saunatraditie heeft ongetwijfeld een zwak voor onze panoramische barrelsauna. Net zoals de authentieke Finse saunahutten staat de zweetton zomer en winter buiten in de tuin van Chalet Faro Durbuy. Dat maakt de ervaring nog intenser. Het is immers een kleine stap om na een hete saunabeurt af te koelen in de vrieskou of een heerlijke koude buitendouche te nemen.

Door het grote venster kan u heerlijk genieten van het uitzicht over de Ardense bossen, terwijl uw lichaam en geest door de warmte volledig tot rust komen. De barrelsauna met een diameter van 2,14 m biedt plaats aan 2 tot 6 saunaliefhebbers. Het interieur van de barrelsauna is uitgerust met:

  • 2 ligbanken uit knoopvrij en harsvrij hout
  • een emmer en een lepel om water op de warme stenen te gieten
  • een thermo-/hygrometer
  • een zandloper