Chalet Faro Durbuy

Welness met zwembad, poolhouse met jacuzzi en panoramische barrelsauna, vuurschaal en BBQ

Heb je nood aan rust en ontspanning, dan ben je bij Chalet Faro in Durbuy aan het juiste adres. In de volledig omheinde tuin van 2000m² kan je in de zomer een heerlijke duik nemen in het verwarmde privé zwembad (25°C mits buitentemperatuur > 15°C), relaxen in het poolhouse met spa (ganse jaar op 37°C) of tot rust komen in de panoramische barrelsauna. Voor de zonnekloppers is er een zonneterras met ligzetels. Naast het huis is er een ruim terras met grote eettafel. 's Avonds kan je gezellig rond de vuurschaal zitten. En daarnaast is er een grote inox BBQ waar je een lekker stukje vlees kan op grillen.

Gezellige en ruime houten chalet huren in de Ardennen?

Dan bent u bij Chalet Faro op het Plateau du Soleil aan het juiste adres! De superior chalet is opgebouwd uit een bakstenen eerste bouwlaag en daarboven 2 bouwlagen in hout. Het interieur in hout zorgt voor warmte en gezelligheid. In de ruime omheinde tuin ( +- 2000m²) kunnen kinderen en honden naar hartelust spelen. De tuin is volledig omheind zodat ze de straat niet kunnen oprennen.

Winter in de Ardennen

Als koning winter in het land is, dan glinsteren de witte velden in de zon. Het spinrag is ’s morgens wit van de strenge vorst. Ook ’s winters hebben de Ardennen heel wat te bieden: van zodra de eerste sneeuwvlokken vallen kan je langlaufen in Champlon. Langlaufen is een heerlijke actieve bezigheid in de winter. Je staat dicht bij de natuur en geniet volop van het prachtige winterlandschap! Er zijn pistes voor skiën, langlaufen, sneeuwschoenwandelen en sleeën op een half uurtje rijden van de chalet.

Een sneeuwtapijt

Chalet Faro Durbuy bedolven onder een fijn laagje sneeuw. Ook in de winter is het heerlijk genieten van de private wellness, het poolhouse met de spa en de panoramische barrelsauna.

Beleef de magie van kerst in Durbuy

Geniet met je familie van een magische kerstperiode in het kleinste stadje van de wereld. Bezoek de kerstmarkt van Durbuy: gezellige kraampjes, glühwein en een prachtige ijsbaan! Vier de overgang van oud naar nieuw in een luxe chalet en geniet van de wellness. 

Flou artistique by Ynnaf Art

Flou artistique of soft focus is één van mijn favoriete technieken om een romantisch effect in mijn foto's te brengen. Door creatief gebruik te maken van elementen op de voorgrond en scherp te stellen op de achtergrond wordt er een dromerige sfeer gecreëerd. ~Fanny

Dubbele regenboog

We laten jullie even meegenieten van een heel mooi natuurfenomeen: een dubbele regenboog. De tweede regenboog is meestal minder uitgesproken dan de eerste en de volgorde van de kleuren is omgekeerd. Deze secundaire regenboog komt voor wanneer het zonlicht zo op de regendruppels invalt dat er binnen de druppels twee interne reflecties gebeuren in plaats van één. Tussen de beide bogen is de hemel donker in de zogenaamde donkere band van Alexander genoemd naar de Griekse filosoof Alexander van Aphrodisias (rond 200 n. Chr) die dit verschijnsel als eerste beschreef. In veel culturen is een dubbele regenboog een symbool van hoop en bescherming door goden.