Chalet Faro Durbuy

Durbuy en omgeving

Durbuy is gekend als 'het kleinste stadje ter wereld. In de kleine straatjes van Durbuy kan je heerlijk de Middeleeuwse sfeer opsnuiven. Parels van boetiekjes en winkeltjes zullen u zeker aangenaam verrassen. Ook op culinair vlak heeft Durbuy heel wat te bieden.

Golf de Durbuy & Five Nations Golf Club

Op zoek naar een vakantiehuis voor uw volgende golftrip? Chalet Faro Durbuy ligt op 3 km van de Five Nations Golf Club, die bekend staat als een van de mooiste golfbanen ter wereld. Liefhebbers van golf vinden zeker ook hun gading in de Golf de Durbuy, op 6 km van de vakantiewoning.

Tropisch zwembad en omnisportcentrum Durbuy (Bohon)

Radhadesh Kasteel Petite Somme

Radhadesh Kasteel Petite Somme

Paardrijden in Durbuy

Hou je van paardrijden in de natuur? Durbuy is de plaats bij uitstek om mooie ritten te paard te maken in de bossen. Met de paarden van La Ferme de Durbuy steek je onder begeleiding van een ervaren ruiter rivieren over, trek je over velden, door geurende bossen... Met zo'n ervaring met paarden kan je verblijf in ons vakantiehuis niet meer stuk.

Durbuy Adventure Valley

Hou je ervan om tijdens de vakantie in avonturen te beleven? Ontdek tijdens je verblijf in Chalet Faro Durbuy alle activiteiten van Adventure Valley: tubing slide, speleo, via ferrata, rappel, escape room, 3D labyrint, nettenpark, click and climb, free fall, challenge park,...

Geitenboerderij van Borlon